Banner
Banner
Banner

Sizi Arayalım

Eşya depolama ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için bize yazın, en kısa sürede sizi arayalım.

Neden Biz?

Güvenilir

Son sistem teknoloji ve özel güvenlikli sistemlerle eşyalarınız hep güvende.

Kaliteli

Eşyalarınıza hiçbir zarar gelmeden oluşturulan depolama teknikleri.

Hijyenik

Özel yalıtım ve ilaçlarla eşyalarınız tüm haşerelerden ve nemden uzak.

Yenilikçi

Günümüze uygun ve teknoloji ilerleyişinin takibi ile sistemsel yenilenme.

Biz Kimiz?

Banner
BOrabey Nakliyat Depolama BOrabey Evden Eve Naliyat ve Depolama Olarak Antalya’da 2007 yılından beri siz deÄŸerli müşterilerimize en uygun fiyat ve en kaliteli hizmet prensibimiz ile çalışarak her geçen gün daha geniÅŸ bir müşteriye ulaÅŸmaktan gurur duyuyoruz. KiÅŸiye özel alanlarımız sayesinde sizler için özel, güvenilir, uygun fiyatlı depolama alanları sunmaktayız. Merkezi konumda bulunan depolama alanlarımız sayesinde depoladığınız eÅŸyalarınıza kolaylıkla ulaÅŸabilir Kurumsal

Bize Ulaşın

Eşya depolama ile ilgili soru ve görüşlerinizi bize iletin.

Sıkça Sorulan Sorular

Borabey Nakliyat'ta hangi ürünlerin depolanması yasaktır?

Tehlikeli Maddeler ( Zehirli ,Yanıcı, Yakıcı, Radyoaktif madde vb. Ürünler ).

Ruhsatlı ve Ruhsatsız Silah Malzemeleri  ve Av Malzemeleri .

Her Türlü Canlı Hayvanlar (Kedi ,Köpek,KuÅŸ vb.  ) Canlı veya Cansız Bitkiler.

Akacak, kokacak, bozulacak erzak ve bozulabilecek her türlü ürünler.

Kısa Sürede Tarihi Geçecek Ürünler

Diğer ürünlere zarar verebilecek ürünler

Sağlığa zararlı, koku yayan veya rutubet içeren nitelikte olan madde (Tiner vb. ürünler)

Hijyen gerektiren eÅŸya veya madde

Yasa dışı, güvenliği tehdit edici, bir suç işlenmesini teşvik edici; görsel, basılı, dijıtal vb işaret, resim ve yazılar bulunan eşya

Organ veya cenaze

Para, çek, senet vb. kıymetli evrak ile altın, gümüş gibi değerli taş; ziynet eşyaları ile değerli maden, maddi değeri yüksek eşya Piyano, tablo, tarihi eser, antika niteliğinde maddi manevi değeri yüksek, sanatsal değer taşıyan obje ve buna benzer nitelikli ürün

Yüklenip/indirilmesi veya saklanması zor, ayrıca taşınması insan sağlığına zarar verme ihtimali yüksek olan 100 kg' den ağır tek parça eşyalarla, uzunluğu 2.8 m'den fazla (araçlara sığmayacak uzunlukta) sandık veya demir malzemeler, plaka veya kütle halindeki mermerle, vb eşyalar (Belirli şartlar kapsamında saklanabilir.)

Ödeme şekilleri nasıldır?

Ödeme koşulları için bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Depo güvenliğini nasıl sağlıyorsunuz?

Depolama alanımız kamera, alarm sistemleriyle 7 gün 24 saat kayıt altına alınarak korunmaktadır.

Borabey Nakliyat'tan birden fazla depo (oda) kiralayabilir miyim ?

İhtiyacınıza göre birden fazla depo (oda) kiralayabilirsiniz. Sizlerin talebine ve depomuzun durumuna göre odaları birleştirerek daha büyük bir depo alanı oluşturabiliriz.

Borabey Nakliyat'tan hangi (oda) depoyu kiralasam uygun olur?

Depolama alanımızı ürünlerinizin adet ve boyutlarına göre şeçmeniz daha uygun olur. Bu konuda sizlere yardımcı olabiliriz.

Depolama hizmetiniz nasıl çalışıyor?

Hem bireysel hem kurumsal olarak eşyalarınızın, evraklarınızın veya depomuza koyabileceğiniz herşeyin güvenli ve pratik yollarla saklanmasında siz değerli müşterilerimize yardımcı olmaktayız.

Depoma yeni ürün nasıl ekleyebilirim?

Bizleri iletişim yollarımızdan ulaşarak mesai saatlerimiz içinde randevu oluşturarak deponuzdan istediğiniz eşyanızı geri alabilir veya ilave eşya koyabilirsiniz.

Depomun odanın anahtarı sadece bende olması mümkün mü?

Sadece sizin belirlediğiniz kişiler haricinde deponuzu (odanızı) başka kimsenin açma yetkisi yoktur. Dilerseniz kendi kilidinizide takabilirsiniz.

Deponun kapasitesi sonradan deÄŸiÅŸtirebilir miyim?

Dilediğiniz zaman bizle iletişime geçerek deponuzun kapasitesini azaltıp veya çoğaltabilirsiniz.

Borabey Nakliyat'ta nakliye ve paketleme işleri nasıl oluyor?

İsterseniz eşyalarınızı kendiniz paketleyebilir ve nakliyesini kendiniz yapabilirsiniz. İsterseniz bu konuda en ekonomik fiyatı ve hizmeti sağlayabiliriz.

ANTALYA EÅžYA DEPOLAMA

Antalya’da ikamet ediyor ve bir eÅŸya deposuna ihtiyaç duyuyorsanız doÄŸru adrestesiniz.Antalya eÅŸya deposu alanında hizmet veren alanında öncü firma (Borabey Nakliyat Ve Depolama) sayesinde kendinize uygun depoyu Odayı bulacaksınız. 

Ev Eşyalarınızı Güvenle Depolayın

Antalya eÅŸya depolama hizmeti veren firma, adından da anlaşılacağı üzere Antalya’da ikamet etmekte olan ve eÅŸyalarını muhafaza edebileceÄŸi bir depoya ihtiyacı olan bireylere hizmet vermek adına oluÅŸturulmuÅŸtur. KurulduÄŸu günden bugüne kadar eÅŸya deposu alanında profesyonel hizmet vermekte olan firma, alışılagelmiÅŸin dışında bir hizmet politikası ile alanında öncü hizmet vermeye devam ediyor. 
Günümüz dünyasında depolama hizmeti oldukça önemli ve gerekli bir konumda yer almaktadır. Depolama ihtiyacı, tarihin hemen hemen her devrinde bireylerin ortak gereksinimleri arasında yer alsa da günümüzde çok daha önemli bir hale gelmiÅŸtir. Özellikle pek çok iÅŸletmenin eÅŸya deposuna ihtiyaç duyduÄŸu görülmektedir. Ancak eÅŸya deposuna ihtiyacı olan iÅŸletmelerin kendileri için en uygun depoyu bulması biraz zaman almaktadır. Hal böyle olunca geçen her zaman, iÅŸletmenin aleyhine olmaktadır. 
EÅŸya depoları, çeÅŸitli ürünlerin muhafaza edildiÄŸi özel alanlardır. Bu alanların doÄŸru tercih edilmesi ziyadesi ile önemlidir. Aksi takdirde bireylerin maÄŸdur oldukları görülmektedir. Bir depodan beklenen, depoyu kullanacak olan iÅŸletmeye yakın bir noktada olması ve depoda saklanması planların ürünleri saÄŸlıklı bir ÅŸekilde muhafaza edilmesidir. Ayrıca deponun güvenlik önlemlerine sahip olması da ürünlerin çalınma ihtimaline karşı alınan ve depodan beklenen özellikler arasında yer almaktadır. 
Ä°ÅŸletmelerin pek çoÄŸunun bir depoya ihtiyaç vardır. Ancak iÅŸletmelerin depo bulmak konusunda zorlandığı görülmektedir. Her alanda olduÄŸu gibi depo bulma noktasında da bireylerin ve iÅŸletmelerin yönlendirmeye ihtiyacı bulunmaktadır.Burada bahsi geçen yönlendirme,alelade bir yönlendirmeden ziyade doÄŸru yönlendirmeleri içermektedir. DoÄŸru yönlendirmeler bireylerin kaliteli bir hizmet almasını saÄŸladığı gibi aynı zamanda maÄŸdur olmasının da önüne geçmektedir. 
Buradan hareketle kurulan pek çok depo hizmeti veren firma bulunmaktadır. Ancak bu firmaların pek çoÄŸunun ne kadar kaliteli hizmet verdiÄŸi kısmı tartışmaya açıktır.Oysa Antalya eÅŸya depolama hizmeti vermekte olan firma, sahip olduÄŸu deÄŸerleri sayesinde oldukça önemli iÅŸlerin altına imza atmayı baÅŸarmıştır. 

Alanında Öncü Eşya Deposu

Antalya eÅŸya deposu hizmeti veren firma, eÅŸyaları muhafaza edilmesi hususunda hassasiyet göstermektedir. Firmanın göstermiÅŸ olduÄŸu bu hassasiyet, elbette karşılık bulmuÅŸ ve firma bugüne kadar pek çok kullanıcıya ulaÅŸma baÅŸarısı göstermiÅŸtir. %100 müşteri memnuniyeti ile yola çıkmış olan eÅŸya deposu hizmeti veren firma sayesinde onlarca farklı sektörde yer alan iÅŸletme, kendileri için en uygun eÅŸya deposuna kavuÅŸmuÅŸ ve bu durum onların güvenli ve rahat bir ÅŸekilde iÅŸ hayatında yer almalarına vesile olmuÅŸtur. 
Antalya eÅŸya deposu hizmeti veren firmaya ulaÅŸmanız durumunda ilk olarak ihtiyaç, istek ve beklentiler tespit edilir. Daha sonra bu ihtiyaç, istek ve beklentileri karşılayacak olan en uygun depo, kullanıcıya teklif edilir ve gerekli olan tüm bilgiler kiÅŸi ve iÅŸletmelere iletilir. Firmanın verdiÄŸi hizmet dahilinde olan depolar güvenlik önlemlerini içerir niteliktedir. Dolayısı ile bu firmanın eÅŸya depolama hizmetinden yararlanan iÅŸletme ve kiÅŸiler, ürünlerini güvenli ve korunaklı bir alana almış olurlar. Ayrıca depolar dış etkenlere karşı da son derece dayanıklıdır. Olumsuz hava koÅŸullarının hiçbiri, depodaki ürünleri etkilememektedir. 
Tüm bunlara ek olarak Antalya eşya deposu hizmeti veren firma sizin için en uygun depoyu belirler. Firma, depo belirlemesi yaparken mesafe ve ürün içeriği gibi bilgileri esas alır. Bu sayede hem kendinize en yakın mesafedeki depoya sahip olursunuz hem de seçtiğiniz depo ürünlerinizi alabilecek kapasitede olur. Ayrıca alacağınız bu hizmet sayesinde depolamak istediğiniz ürünleriniz herhangi bir şekilde zarar görmez. Siz de Antalya eşya depolama fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak için firmaya ulaşın.

Depolama İçin Bizleri Tercih Edin

Antalya eÅŸya depolama olarak sizlere kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmaya devam ediyoruz.  Firmamız nakliye konusunda olduÄŸu gibi depolama konusunda da kaliteli hizmeti ile sektörde lider durumdadır. EÅŸyalarınızı depolarımızda titizlikle koruyor ve eÅŸyalarınıza zarar gelmesini engelliyoruz. Depomuzun zemin ve duvarları özel bir yapıya sahiptir.
Bu yapı sayesinde eÅŸyalarınız rutubetten etkilenmez ve herhangi bir zarara uÄŸramaz. EÅŸyalarınızın güvenliÄŸi de firmamızın sorumluluÄŸundadır. Depo kapıları özel yöntemlerle korunmakla birlikte günün her saati bir güvenlik görevlisi bulunur. Ayrıca depomuz güvenlik kameralarıyla da takip edilmektedir. 

Antalya Eşya Depolama Fiyatları

EÅŸya depolama fiyatları eÅŸyaların miktarı ve büyüklüğüne göre deÄŸiÅŸiklikler göstermektedir.Ancak firmamız depolama hizmetlerini hem kaliteli bir ÅŸekilde hem de uygun fiyatlarla sizlere sunmaktadır. Amaç müşteri memnuniyeti olduÄŸu için depolama hizmetinde son teknolojiyi kullanıyor ve eÅŸyalarınızın güvenliÄŸine çok önem veriyoruz.